Rreth Nesh

Liburn Marina

LIBURN MARINA e themeluar në Dhjetor të 2016 falë nje pasioni të cmendur dhe lagpamesise ne biznes! Eshë nje investim gjigand qe realizon prodhimin e skafeve”Liburn” te certifikuar marke Shqiptare!

LIBURN MARINA eshte perfaqesuesi zyrtar i MERCURY Motors per Shqiperine dhe Kosoven, gjithashtu partner zyrtar i kompanise italiane OSCULATI.

Tek ne do te gjeni cdo gje qe do ju nevojitet per mjetin tuaj te lundrimit (aksesore marine, pjese kembimi, lubrifikante, etj)

Ne ambientet e Liburn Marina realizohet servis dhe sherbim bashkëkohor i certifikuar.

Rezervo Sherbime  Untitled-2

  Vizioni

  Zhvillimi afatgjate i biznesit, mbeshtetur ne permiresimin e infrastruktures se turizmit detar ne Shqiperi.Duke perfshire ketu edhe ndertimin e porteve dhe limaneve dedikuar per skafe dhe jahte. Pershtatshmeria e legjislacionit se turizmit detar me vendet e rrajonit. Certifikimi I mjeteve tona nga kompanite prestigjoze nderkombetare, RINA dhe LLOID.

  Untitled-3

  Misioni

  Liburn Marina, duke punuar me standarte dhe parametra bashkëkohor ne sherbim te klienteve, do te jete lider ne prodhimin, tregëtimin dhe promovimin e markes shqipëtarete të mjeteve te lundrimit.

  Untitled-4

  Objektivat

  Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të reja, me cilësi të lartë që ofrojnë zgjidhje të besueshme, të thjeshta për t’u përdorur dhe nxisin pasionin për markën tonë.  Ne bëjmë atë që themi dhe themi atë që bëjmë.

  Çfarë Ofron Liburn Marina

  Instalime

  Liburn Marina mundeson instalime te impjanteve dhe motorrave per mjetin tuaj.

  Shitje aksesoresh

  Tek ne do te gjeni te gjithe aksesoret qe i duhen mjetit tuaj te lundrimit.

  Mjete te reja

  Tek Liburn Marina ju mund te blini : Motorra, Varka, Jahte si dhe gomone te madhesive te ndryshme.

  Mjete me qera

  Nese ju duhet nje Varke ose Jaht, Liburn Marina ofron mundesine e dhenies me qera.

  Blerje me keste

  Ne Liburn Marina do te keni mundesine e blerjes me keste per te gjitha mjetet qe gjenden tek ne.

  Avokati

  Liburn Marina mundeson avokatine ne rast blerjeje te nje mjeti.

  Parkim

  Liburn Marina ofron mundesi parkimi per mjete te madhesive te ndrshme.

  Transport

  Liburn Marina ofron transport te te gjitha llojeve te mjeteve si brenda ashtu dhe jashte vendit.

  Partneret Tanë

  Primary Color

  Secondary Color

  https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing