Rreth Nesh

LIBURN MARINA e themeluar në Dhjetor të 2016 falë nje pasioni të cmendur dhe lagpamesise ne biznes! Eshë nje investim gjigand qe realizon prodhimin e skafeve”Liburn” te certifikuar marke Shqiptare!

LIBURN MARINA eshte perfaqesuesi zyrtar i MERCURY Motors per Shqiperine dhe Kosoven, gjithashtu partner zyrtar i kompanise italiane OSCULATI.

Tek ne do te gjeni cdo gje qe do ju nevojitet per mjetin tuaj te lundrimit (aksesore marine, pjese kembimi, lubrifikante, etj)

Ne ambientet e Liburn Marina realizohet servis dhe sherbim bashkëkohor i certifikuar.

Dokumentacioni

Liburn Marina eshte e obliguar dhe garanton vlefshmerine e dokumentacionit te cdo mjeti qe ka ne pronesi.
Ofrojme edhe pilot te licensuar per mjetet qe japim me qera

Per qera ditore orari eshte i percaktuar nga ora 08:00am deri ne oren 18:00pm
Cmimi i qerase nuk perfshin karburantin qe konsumohet, pra eshte detyrim i qeramarresit
Personi pergjegjes per qeramarrjen, duhet te jete ne moshen mbi 18-vjec
Qeramarresi duhet te respektoje rregullat dhe ligjet e lundrimit te vendosura nga Autoritetet perkatese

Nuk lejohet dhenia me qera paleve te treta pa njoftuar dhe pa marre aprovim nga Liburn Marina
Nuk lejohet nxjerrja e mjetit jashte ujit pa njoftuar dhe pa prezencen e personave te autorizuar nga kompania
Nuk lejohet lundrimi naten
Qeramarresi mban pergjegjesi dhe do te demshperbleje cdo demtim fizik qe mund ti shkaktohet mjetit gjate periudhes qe mjeti eshte marre me qera.”

Fakte

insert_emoticon 185 Kliente
explore 40000 Produkte
favorite 70 Varka & Jahte
directions_boat 50 Partner

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing