Model-Liburn-475

Model Liburn 475

Tashmë tek LIBURN MARINA, cdokush mund te porosis mjetin lundrues qe deshiron. Skafe dhe gomone qe nisin nga 3 metra deri ne jahte qe permbushin cdo kerkese te klientit.

Skafet “LIBURN” parajsa e te apasionuarve pas peshkimit dhe lundrimit!

Model LIBURN 475 eshte nje nga modelet e prodhuara ne oficinen tone. Per informacione me te detajuara mund ti shihni duke klikuar ne butonin e meposhtem.

Galeri 3

Model Liburn 540

Tashmë tek LIBURN MARINA, cdokush mund te porosis mjetin lundrues qe deshiron. Skafe dhe gomone qe nisin nga 3 metra deri ne jahte qe permbushin cdo kerkese te klientit.

Skafet “LIBURN” parajsa e te apasionuarve pas peshkimit dhe lundrimit!

Model LIBURN 540 eshte nje nga modelet e prodhuara ne oficinen tone. Per informacione me te detajuara mund ti shihni duke klikuar ne butonin e meposhtem.

Model-Liburn-610

Model Liburn 610

Tashmë tek LIBURN MARINA, cdokush mund te porosis mjetin lundrues qe deshiron. Skafe dhe gomone qe nisin nga 3 metra deri ne jahte qe permbushin cdo kerkese te klientit.

Skafet “LIBURN” parajsa e te apasionuarve pas peshkimit dhe lundrimit!

Model LIBURN 610 eshte nje nga modelet e prodhuara ne oficinen tone. Per informacione me te detajuara mund ti shihni duke klikuar ne butonin e meposhtem.

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing