Mercury Motors

Motorët tanë janë krijuar dhe ndërtuar vetëm për detarë. Motorët e Mercury Diesel ofrojnë një përvojë të sofistikuar të motorit me naftë: Teknologjitë e përparuara të turbocharging dhe injeksion prodhojnë një rrjet elektrik që kalibrohet me kujdes për performancën detare dhe ekonominë e jashtëzakonshme.

175 - 400 HP

verado300

Verado – 250 – 400 hp

Verado u jep inxhinieri të përparuar dhe operacion të rafinuar pronarëve të anijeve që nuk bëjnë kompromis; çdo veçori është krijuar për të ofruar përvojën e fundit mbi ujë, besimin më të madh dhe rehati të lartë.

Lexo me shume

seapro300

SeaPro – 200 – 300 hp

Punon fuqishem, është i durueshëm dhe i besueshëm motor i jashtëm komerciale qe te duhet nëse do të jetosh në ujë.

Lexo me shume

proxs300

Pro XS – 175 – 300 hp

Performancë e nivelit professional për peshkatarët konkurrues dhe ndjekësit e shpejtësisë.

Lexo me shume

fourstroke-300

FourStroke – 175 – 300 hp

Besueshmëri, zhdervjelltësi, fuqi dhe efikasitet – e gjitha në dorën tënde.

Lexo me shume

jet200

Jet– 200 hp

E ndërtuar për shpejtësi.

Lexo me shume

65 - 150 HP

proxs150

Pro XS – 115 – 150 hp

Një motor me grade komerciale e cila punon fort.

Lexo me shume

seapro150

SeaPro – 75 – 150 hp

SportJet prodhon manovrën maksimale në ujrat e cekëta.

Lexo me shume

fourstroke-150

FourStroke – 75 – 150 hp

E besueshme, durueshme, fuqishme dhe efikas.

Lexo me shume

jet-80

Jet – 65 – 80 hp

E besueshme, durueshme, fuqishme dhe efikas.

Lexo me shume

2.5 - 60 HP

fourstroke-60

FourStroke – 30 – 60 hp

Motor i jashtëm me grade komerciale e ndërtuar që të merret me detyrën e kërkuar.

Lexo me shume

seapro_60hp

SeaPro – 15 – 60 hp

Motor i jashtëm me famë të madhe për në ujë.

Lexo me shume

jet-40

Jet – 25 – 40 hp

Lëviz mbi ujë të cekët me lehtësinë më të madhe. Shpejt dhe thjesht.

Lexo me shume

fourstroke-25

FourStroke – 2.5 – 25 hp

Komoditeti më i fundit – i qetë, i aftë dhe peshë lehtë. Thjesht drejto dhe lëviz.

Lexo me shume

fs-15-pro-kicker

FourStroke – 9.9 – 15 hp Pro Kicker

Dizajnuar dhe ndërtuar që të përmisojë cdo aspect të kohës tuaj në ujë, nga fillimi i motorit te ndryshimi i vajit dhe gjithcka midis.

Lexo me shume

fs-5hp-propane

FourStroke – 5 hp Propane

Besueshmëri, Transportueshmëri dhe fuqi me propan komodues.

Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing