Sherbime

LIBURN MARINA e themeluar në Dhjetor të 2016 falë nje pasioni të cmendur dhe lagpamesise ne biznes! Eshë nje investim gjigand qe realizon prodhimin e skafeve”Liburn” te certifikuar marke Shqiptare!

Tek ne do te gjeni cdo gje qe do ju nevojitet per mjetin tuaj te lundrimit (aksesore marine, pjese kembimi, lubrifikante, etj)

Ne ambientet e Liburn Marina realizohet servis dhe sherbim bashkëkohor i certifikuar.

Instalime

Liburn Marina mundeson instalime te impjanteve dhe motorrave per mjetin tuaj.

SHITJE AKSESORESH

Tek ne do te gjeni te gjithe aksesoret qe i duhen mjetit tuaj te lundrimit.

Tek Liburn Marina ju mund te blini : Motorra, Varka, Jahte si dhe gomone te madhesive te ndryshme.

Nese ju duhet nje Varke ose Jaht, Liburn Marina ofron mundesine e dhenies me qera.

BLERJE ME KESTE

Ne Liburn Marina do te keni mundesine e blerjes me keste per te gjitha mjetet qe gjenden tek ne.

AVOKATI

Liburn Marina mundeson avokatine ne rast blerjeje te nje mjeti.

PARKIM

Liburn Marina ofron mundesi parkimi per mjete te madhesive te ndrshme.

TRANSPORT

Liburn Marina ofron transport te te gjitha llojeve te mjeteve si brenda ashtu dhe jashte vendit.

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing