FourStroke – 175 – 300 hp

Pershkrime rreth motorrit

Këto motora robust dërgojnë më të mirën e Mercury , FourStroke goditje ne gropa, shpejtësi e madhe dhe gaz efikas. Shumë e mire për peshkim aluminium, kuvertë, fryrje byku të ngurtë, peshkim bregu, peshkim në thellësi dhe endacak dhe tritoon.

SPECIFIKIME – 300

HP / kW 300 / 224
Engine type V8
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 5200-6000
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

I jep superxhiro të shpejtë dhe dërgon performance të kënaqshme. Shumë e mire për krahë,kuvertë,fryrje byku të ngurtë, peshkim bregu,peshkim në thellësi dhe endacak dhe tritoon.

SPECIFIKIME – 250

HP / kW 250 / 186
Engine type V8
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 5200-6000
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrim rreth motorrit

I padiskutueshëm kampioni i kileve të kileve – më e lehta e klasës së saj pothuajse 60 pound! Shumë e mire për krahë alumini, kubertë, peshk dhe ski,fryrje byku të ngurtë, peshkim bregu,peshkim në shumë lloje peshqish dhe endacak dhe tritoon.

SPECIFIKIME – 225

HP / kW 225 / 165
Engine type V6
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 209 CID
Displacement (L) 3.4L
Cylinder Configuration V-6 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 24-valves
Full throttle RPM 5200-6000
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Deri 30% më e qetë me 50% më pak vibracionse sa konkurrentët për lloj Verado qetësie.Shumë e mire për krahë alumini, kubertë, peshk dhe ski,fryrje byku të ngurtë, peshkim bregu,peshkim në shumë lloje peshqish dhe endacak dhe tritoon.

SPECIFIKIME – 200

HP / kW 200 / 149
Engine type V6
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 209 CID
Displacement (L) 3.4L
Cylinder Configuration V-6 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 24-valves
Full throttle RPM 5000-5800
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Disponueshëm me kontrolle mekanike ose dixhitale, duke prodhuar më shumë opsione në një varkë të re dhe aplikacione rindezje.Shumë e mire për krahë alumini, kubertë, peshk dhe ski,fryrje byku të ngurtë, peshkim bregu,peshkim në shumë lloje peshqish dhe endacak dhe pontone.

SPECIFIKIME – 175

HP / kW 175 / 130
Engine type V6
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 209 CID
Displacement (L) 3.4L
Cylinder Configuration V-6 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 24-valves
Full throttle RPM 5000-5800
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing