FourStroke – 2.5 – 25 hp

Pershkrime rreth motorrit

Dërgon konsistencë, nisje e lehtë, përgjigje mbytjeje, ekonomi gazi e rritur, dhe performancë e paparë në përgjithësi. Shumë e mire për bujk alumini, krahë alumini, jon, dobi, dhe peshkim & varka ski.

SPECIFIKIME – 25 EFI

HP / kW 25 / 18.6
Engine type Inline 3
Displacement (CID/CC) 32.1 / 526
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 15 amp / 186 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Overheat
Sensor failure
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Ultra – peshë e lehtë (vetëm 99 pound) dhe e besueshme, me pak vibracion. Krahë inovative e cila të lejon të kycësh krahun në 73 gradë. Shum♪7 e mirë për peshkim dhe rimorkio . Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 20 EFI

HP / kW 20 / 14.7
Engine type Inline 2
Displacement (CID/CC) 20.3 / 333
Full throttle RPM 5700 – 6200
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 12/145 electric
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil 25W-40 Synthetic Blend
Mercury FC-W 10W-30 4-Stroke Marine Oil
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Low water pressure
Over-rev
Overheat
Sensor failure
Lexo me shume

SPECIFIKIME – 15 EFI

HP / kW 15 / 11.1
Engine type Inline 2
Displacement (CID/CC) 20.3 / 333
Full throttle RPM 5700 – 6200
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 12/145 electric
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil 25W-40 Synthetic Blend
Mercury FC-W 10W-30 4-Stroke Marine Oil
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Low water pressure
Over-rev
Overheat
Sensor failure
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

I ndërtuar që të dërgoj llojin e fuqisë, futjen, dhe e kontrollon atë gjerësisht, varkat më të rënda e kërkojnë.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 9.9

HP / kW 9.9 / 7.3
Engine type Inline 2
Displacement (CID/CC) 12.8 / 208
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 6 amp / 76 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Përmirësime të cilat përmbajnë thjeshtime të procedurës së nisjes , ngrohje më e shpejtë, dhe lëvizje me qualitet më të mirë.Peshë e lehtë: vetëm 84 pound.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 8

HP / kW 8 / 5.9
Engine type Inline 2
Displacement (CID/CC) 12.8 / 208
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 6 amp / 76 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Përmban tanke integrale me gaz me një valvule që mbyllet. Për një rreze të zgjatur, ato edhe mundet të lidhen me tek një tank gazi që komandohet. Shumë mirë për bujk alumini, byk fryrës të butë, jon, dobi dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 6

HP / kW 6 / 4.4
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 7.5 / 123
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Starting Manual
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

E ndërtuar që të përshtatet me nevojën unike të entuziastëve të varkave me vela.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 5 SAIL POWER

HP / kW 5 / 3.7
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 7.5 / 123
Full throttle RPM 4500-5500
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Alternator amp / Watt 4 amp / 50 watt lighting and charging
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Shumë pozicione në gjendje të mirë që rrisin performancën dhe lejojnë operacionin në ujë të cekët. Përmes – prop lodhjes e bën ekstra të qetë. Peshë e lehtë: vetëm 57 pound.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 5

HP / kW 5 / 3.7
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 7.5 / 123
Full throttle RPM 4500-5500
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Starting Manual
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Ky motor peshëlehtë përmban përmes – prop lodhjes për operacion ekstra të qetë.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 4

HP / kW 4 / 2.9
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 7.5 / 123
Full throttle RPM 4500-5500
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Starting Manual
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Dërgon peshë të lehtë, fuqi transportuese dhe futje për operacion eksakt.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 3.5

HP / kW 3.5 / 2.6
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 5.2 / 85
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Over-rev
Starting Manual
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Peshon 38 pound, ky kompakt, motor i besueshëmështë një zgjedhje perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela

SPECIFIKIME – 2.5

HP / kW 2.5 / 1.9
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 5.2 / 85
Full throttle RPM 4500-5500
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Recommended fuel 87 octane compatible (up to 10% ethanol)
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Over-rev
Starting Manual
Steering Tiller with 360° turning
Shaft length 15″ / 381 mm
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing