FourStroke – 30 – 60 hp

Pershkrime rreth motorrit

Arrin shpejtësinë dhe efikasitetin e gazit të motorit të konkurruesit tone më të shtrenjtë 70HP.Shumë e mire për bujk alumini, krahë alumini, jon, dobi, dhe peshkim & varka ski.

SPECIFIKIME – 60 EFI

HP / kW 60 / 45
Engine type Inline 4
Displacement (CID/CC) 60.8 / 995
Full throttle RPM 5500-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke 25W40 Marine Oil
Lexo me shume
Engine protection operator warning system SmartCraft Engine Guardian
Compatible with SmartCraft digital technology Yes
Starting Electric (turn-key)
Steering Remote
Tiller
Shaft length 20″ / 508 mm
25″ / 635 mm (CT model)
Gearcase ratio 1.83:1 or 2.33:1 (CT model)
Dry weight *Lightest model available 247 lbs / 112 kg
CARB star rating 3
Bore and stroke 2.56 x 2.95″ / 65 x 75 mm
Ignition ECM 07 Digital Inductive (CT model)
ECM 70
Fuel system Electronic Fuel Injection (EFI)
Cooling system Water-cooled with thermostat
Gear shift F-N-R
Gearcase options Command Thrust (CT)
Standard
Trim system Power Trim
Exhaust system Through prop
Shallow water trim range (degrees) 20
Remote fuel tank (optional) Yes
Color Phantom Black
Lubrication system Wet sump
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Dërgon më shumë cift rrotullues të ulët për shpejtësi spektakolare, edhe kur ka ngarkesë të madhe.Shumëe mire për bujk alumini, krahë alumini,peshkim & varka ski dhe pontone.

SPECIFIKIME – 50 EFI

HP / kW 50 / 37
Engine type Inline 4
Displacement (CID/CC) 60.8 / 995
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke 25W40 Marine Oil
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Motorat Mercury EFI dërgojnë gardian të besueshëm, efikasitet të përmirësuar gazi, dhe përgjigje të shpejta për mbytje.

SPECIFIKIME – 40 EFI

HP / kW 40 / 30
Engine type Inline 3
Displacement (CID/CC) 45.6 / 747
Full throttle RPM 5500-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke 25W40 Marine Oil
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Cylinder – Zhvendosje e madhe, katër cilindrike, tek dizajn kamere te koka e varkës dërgon fuqi optimale dhe xhiro pa zhurmë. Shumë e mire për bujk alumini, krahë alumini,fryrje byku të ngurtë dhe byk të butë, sporte uji, dhe peshkim & varkë ski.

SPECIFIKIME – 40 4-CYLINDER

HP / kW 40 / 30
Engine type Inline 4
Displacement (CID/CC) 60.8 / 995
Full throttle RPM 5500-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke 25W40 Marine Oil
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Cylinder – Besushmëri pa merakosje me performance spektakolare,duke përfaqësuar mbushje e përmirësuar për efikasitet të përmirësuar.

SPECIFIKIME – 40 3-CYLINDER

HP / kW 40 / 30
Engine type Inline 3
Displacement (L) 0.747
Full throttle RPM 5500-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Starting Manual
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Një output i lartë alternativ e cila i mban bateritë e karikuara dhe elektroniket e peshkimit të ndezura.Shumë e mire për bujk alumini, krahë alumini, jon, dobi, dhe peshkim & varka ski.

SPECIFIKIME – 30 EFI

HP / kW 30 / 22.4
Engine type Inline 3
Displacement (CID/CC) 32.1 / 526
Full throttle RPM 5250-6250
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 15 amp / 186 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing