FourStroke – 5 hp Propane

Pershkrime rreth motorrit

Motori Mercury 5HP FourStroke më i ri me propan prodhon me shumë komoditet dhe më pak llafe. Fuqia e veles është dizajnuar për varkat me vela dhe përmban një alternator dhe më shumë futje.Ideal për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon,  varka me dobi.

SPECIFIKIME – 5 PROPANE SAIL POWER

HP / kW 5 / 3.7
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 7.5 / 123
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Alternator amp / Watt 4 amp / 50 watt lighting and charging
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Starting Manual
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Motori Mercury 5HP FourStroke më i ri me propan prodhon me shumë komoditet dhe më pak llafe.Me zhvendosje të madhe 123 cc, ofron fuqinë më të mirë klasës së saj duke dërguar 5 kuaj fuqi të vërtetë.Ideal për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon dhe varka me dobi

SPECIFIKIME – 5 PROPANE

HP / kW 5 / 3.7
Engine type 1 cylinder
Displacement (CID/CC) 7
Displacement (L) 7.5 / 123
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2-valve pushrod (overhead valve)
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Starting Manual
Steering Tiller
Shaft length 15″ / 381 mm
20″ / 508 mm
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing