FourStroke – 75 – 150 hp

Pershkrime rreth motorrit

Merr zhvendosje massive dhe fuqi nga FourStroke 150HP më i lehtë në market.Shumë e mire për krahë alumini, peshkim bregu dhe endacak dhe pontone.

SPECIFIKIME – 150

HP / kW 150 / 110
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 3.0
Full throttle RPM 5000-5800
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 60 amp / 756 watt (Belt-Driven)
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Motori me emission të ulët më i lehtë dhe me rreze fuqie. Shumë e mire për kuvertë, peshkim bregu, bass, bujk alumini, endacak, fryrje byku të ngurtë dhe peshkim & varka ski.

SPECIFIKIME – 115

HP / kW 115 / 86
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 5000-6000
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

E bërë që të prodhojë shpejtësi të pabesueshme dhe përgjigje mbytjeje.Shumë e mire për kuvertë, peshkim bregu, bass, bujk alumini, endacak, fryrje byku të ngurtë dhe peshkim & varka ski.

SPECIFIKIME – 90

HP / kW 90 / 67
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 5000-6000
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Gëzohu me dizajnin e gjetur në motorat FourStroke 150HP tanë.Shumë e mire për kuvertë, peshkim bregu, bass, bujk alumini, endacak, fryrje byku të ngurtë dhe peshkim & varka ski.

SPECIFIKIME – 75

HP / kW 75 / 56
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 4500-5500
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing