FourStroke – 9.9 – 15 hp Pro Kicker

Pershkrime rreth motorrit

Dërgon të gjithë fuqinë që të duhet për të kontrolluar varkat e mëdha. Helikë me katër maja të larta dërgon shpejtësi me autoritet të lartë.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 15 EFI PRO KICKER

HP / kW 15 / 11.1
Engine type Inline 2
Displacement (CID/CC) 20.3 / 333
Full throttle RPM 5700 – 6200
Fuel induction system Single Overhead Cam
Alternator amp / Watt 12/145 electric
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil 25W-40 Synthetic Blend
Mercury FC-W 10W-30 4-Stroke Marine Oil
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Overheat
Sensor failure
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Përmban fuqinë më të shpejtë në industri: i hedh motorat Mercury 9.9 Pro kicker në ujë për vetëm 5 sekonda.Perfekte për bujk alumini,fryrje byku të butë, jon, dobi, dhe varka me vela.

SPECIFIKIME – 9.9 PRO KICKER

HP / kW 9.9 / 7.3
Engine type Inline 2
Displacement (CID/CC) 12.8 / 208
Full throttle RPM 5000-6000
Fuel induction system 2 valves per cylinder, single overhead cam (SOHC)
Alternator amp / Watt 6 amp / 76 watt
Recommended fuel 87 octane / up to 10% ethanol
Recommended oil Mercury FourStroke Oil 10W-30
Engine protection operator warning system Low oil pressure
Over-rev
Starting Electric
Manual
Steering Remote
Tiller
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing