Model Liburn 540

Model Liburn 540

Liburn 540 eshte nje nga modelet e prodhuara ne oficinen e kompanise Liburn Marina. Me poshte do te shihni te gjithe aksesoret qe disponon Model Liburn 540.

Aksesoret Baze

Drita navigimi 3 Evoled Drita ankorimi Led I bardhe Xham I pare me ngjyre 6 mm
Kornize xhami Inoksi Ø25mm Kangjel kici Inoksi Ø25mm Doreze mbajtese inkosi
Kroskot me xham te zi Sedilje Pvc kunder rrezeve Uv dhe ujit te detit Tavoline e bardhe me kembe inoksi 700 mm
Shoqerues zinxhiri per spirance inoksi 170x55mm Bita ankorimi Americana 150 mm Ganxha Ankorimi Inox 9mm 35x10mm
Mbrojtese kullimi Grup timoni T 71 Gomine Kavosh Gri
Celes Baterie Heavy Duty Panel elektrik me 10 pozicione Tape Inspektimi Ø127mm
Galexhande 25 cm inoks 240/33 Ohm Kavo timoni M66 10′ Celsa komandimi
Bordure gome 33x30mm Kuti baterie Max 120A Pompe sentine Attwood Sahara
Timon me ngjyre te bardhe Ø350mm Kaseta inspektimi 380×280 Tapa shkarkimi
Serbator plastik 96 litra Pet Bori alarmi 12V Busull orientimi
Karikues me fishe usb Kapak serbatori me celes inox 50 mm Spesor plastik per motorrin 45×36 cm

Cmimi + Tvsh 9500.00 € (pa motorr)

Model Liburn 540 me Motor Mercury  22,180.00 €

Motor Mercury

Aksesoret e Motorit

Mercury 4 stroke Model F115 XC PRO XS
Helike alumini Model Spit fire 14x19RH

Cmimi + Tvsh 12680.00 €

Aksesore Opsional

Tende T top inoksi Bateri exel 100 AH Spirance
Frigobar TB41 Set xhaketa shpetimi Radio CD Clarion
Speaker Clarion (139€ x 2 pc) Navigator Garmin Sonar Garmin
Antena Scout AM /FM Boui poliform (29 € x 4pc)

Cmimi + Tvsh 4.691 €

Model Liburn 540 me Motor + Aksesore Opsinal 26.871.00 €

Me Qira

Model Liburn 540 me Motor Mercury F115

180€/dite

Per qera ditore orari eshte i percaktuar nga ora 08:00am deri ne oren 18:00pm
Cmimi i qerase nuk perfshin karburantin qe konsumohet, pra eshte detyrim i qeramarresit
Personi pergjegjes per qeramarrjen, duhet te jete ne moshen mbi 18-vjec
Qeramarresi duhet te respektoje rregullat dhe ligjet e lundrimit te vendosura nga Autoritetet perkatese
Nuk lejohet dhenia me qera paleve te treta pa njoftuar dhe pa marre aprovim nga Liburn Marina
Nuk lejohet nxjerrja e mjetit jashte ujit pa njoftuar dhe pa prezencen e personave te autorizuar nga kompania

Nuk lejohet lundrimi naten
” Qeramarresi mban pergjegjesi dhe do te demshperbleje cdo demtim fizik qe mund ti shkaktohet mjetit gjate
periudhes qe mjeti eshte marre me qera.”

Liburn Marina eshte e obliguar dhe garanton vlefshmerine e dokumentacionit te cdo mjeti qe ka ne pronesi
Ofrojme edhe pilot te licensuar per mjetet qe japim me qera

aksesore dhe pajisje

Drita navigimi 3 Evoled Kuti baterie Max 120A Drita ankorimi Led I bardhe
Pompe sentine Attwood Sahara Xham I pare me ngjyre 10 mm Timon me ngjyre te bardhe Ø350mm
Kornize xhami Inoksi Ø25mm Kaseta inspektimi 380×280 Kangjel kici Inoksi Ø25mm
Tapa shkarkimi Doreze mbajtese inkosi Serbator plastik 96 litra Pet
Kroskot me xham te zi Bori alarmi 12V Sedilje Pvc kunder rrezeve Uv dhe ujit te detit
Busull orientimi Tavoline e bardhe me kembe inoksi 700 mm Karikues me fishe usb
Shoqerues zinxhiri per spirance inoksi 280x55mm Kapak serbatori me celes inox 50 mm Bita ankorimi Americana 200 mm
Spesor plastik per motorrin 45×36 cm Ganxha Ankorimi Inox 9mm 35x13mm Gomine Kavosh Gri
Mbrojtese kullimi Celes Baterie Heavy Duty Grup timoni T 71
Panel elektrik me 10 pozicione Kavo timoni M66 13′ Tape Inspektimi Ø127mm
Celsa komandimi Galexhande 25 cm inoks 240/33 Ohm Bordure gome 33x30mm

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing