Model Liburn 610

Model Liburn 610

Liburn 610 eshte nje nga modelet e prodhuara ne oficinen e kompanise Liburn Marina. Me poshte do te shihni te gjithe aksesoret qe disponon Model Liburn 610.

Aksesoret Baze

Drita navigimi 3 Evoled Drita ankorimi Led I bardhe Drite kabine Led I bardhe
Kornize xhami Inoksi Ø25mm Kangjel kici Inoksi Ø25mm Mbajtese te pasme inkosi
Xham I pare me ngjyre 10 mm Veshje me dru teak 10x50x7000 mm Kroskot me dru teak 10x150x800 mm
Sedilje Pvc kunder rrezeve Uv dhe ujit te detit Tavoline e bardhe me kembe inoksi 700 mm Shoqerues zinxhiri per spirance inoksi 280x55mm
Bita ankorimi Americana 200 mm Ganxha Ankorimi Inox 9mm 45x13mm Mbrojtese kullimi
Grup timoni T 71 Kavo timoni M66 15′ Celsa komandimi
Bordure gome 33x30mm Kuti baterie Max 120A Pompe sentine Attwood Sahara
Dritare me xham te temperuar B.F 160×425 mm Timon me ngjyre arre Ø350mm Kaseta inspektimi 380×280
Tapa shkarkimi Serbator plastik 192litra Pet Bori alarmi 12V
Busull orientimi Karikues me fishe usb Kapak serbatori me celes inox 50 mm
Spesor plastik per motorrin 45×36 cm Gomine Kavosh Gri Celes Baterie Heavy Duty
Panel elektrik me 10 pozicione Tape Inspektimi Ø127mm Galexhande 30cm inoks 240/33 Ohm

Cmimi + Tvsh 12000.00 € (pa motorr)

Model Liburn 610 me Motor Mercury  26,050.00 €

Motor Mercury

Aksesoret e Motorit

Mercury 4 stroke Model F150 X C EFI SET
Helike inoksi Model Enert Eco 16x19RH

Cmimi Motorit + Tvsh 14050.00 €

Aksesore Opsional

Tende T top inoksi Bateri exel 100 AH Sedilje inoksi
Spirance Frigobar TB41 Tualet portativ
Set xhaketa shpetimi Radio CD Clarion Speaker Clarion (139€ x 2 pc)
Navigator Garmin Sonar Garmin Antena Scout AM /FM
Boui poliform (29 € x 4pc)

Cmimi + Tvsh 5.255 €

Model Liburn 610 me Motor + Aksesore Opsinal 31.305.00 €

Me Qira

Model Liburn 610 me Motor Mercury  F150 X C EFI SET

180€/dite

Per qera ditore orari eshte i percaktuar nga ora 08:00am deri ne oren 18:00pm
Cmimi i qerase nuk perfshin karburantin qe konsumohet, pra eshte detyrim i qeramarresit
Personi pergjegjes per qeramarrjen, duhet te jete ne moshen mbi 18-vjec
Qeramarresi duhet te respektoje rregullat dhe ligjet e lundrimit te vendosura nga Autoritetet perkatese
Nuk lejohet dhenia me qera paleve te treta pa njoftuar dhe pa marre aprovim nga Liburn Marina
Nuk lejohet nxjerrja e mjetit jashte ujit pa njoftuar dhe pa prezencen e personave te autorizuar nga kompania

Nuk lejohet lundrimi naten
” Qeramarresi mban pergjegjesi dhe do te demshperbleje cdo demtim fizik qe mund ti shkaktohet mjetit gjate
periudhes qe mjeti eshte marre me qera.”

Liburn Marina eshte e obliguar dhe garanton vlefshmerine e dokumentacionit te cdo mjeti qe ka ne pronesi
Ofrojme edhe pilot te licensuar per mjetet qe japim me qera

aksesore dhe pajisje

Drita navigimi 3 Evoled Drita ankorimi Led I bardhe Drite kabine Led I bardhe
Xham I pare me ngjyre 10 mm Kornize xhami Inoksi Ø25mm Kangjel kici Inoksi Ø25mm
Mbajtese te pasme inkosi Veshje me dru teak 10x50x7000 mm Kroskot me dru teak 10x150x800 mm
Sedilje Pvc kunder rrezeve Uv dhe ujit te detit Tavoline e bardhe me kembe inoksi 700 mm Shoqerues zinxhiri per spirance inoksi 280x55mm
Bita ankorimi Americana 200 mm Ganxha Ankorimi Inox 9mm 45x13mm Mbrojtese kullimi
Grup timoni T 71 Kavo timoni M66 15′ Celsa komandimi
Gomine Kavosh Gri Celes Baterie Heavy Duty Panel elektrik me 10 pozicione
Tape Inspektimi Ø127mm Galexhande 30cm inoks 240/33 Ohm Kuti baterie Max 120A
Pompe sentine Attwood Sahara Dritare me xham te temperuar B.F 160×425 mm Timon me ngjyre arre Ø350mm
Kaseta inspektimi 380×280 Tapa shkarkimi Serbator plastik 192litra Pet
Bori alarmi 12V Busull orientimi Karikues me fishe usb
Kapak serbatori me celes inox 50 mm Spesor plastik per motorrin 45×36 cm Bordure gome 33x30mm

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing