Pro XS – 115 – 150 hp

Pershkrime rreth motorrit

Ndërtuar që të të coj ty pothuajse gjithandej dhe pothuajse 20 pound më e lehtë se konkurrenti më i afërt,është një motor FourStroke me shpejtësi të pabesueshme dhe output 150hp. Shumë e mire për bass, peshkim në thellësi dhe endacak.

SPECIFIKIME – 150

HP / kW 150 / 110
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (CID/CC) 183
Displacement (L) 3.0
Full throttle RPM 5200-6000
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Recommended fuel Unleaded Regular 87 Octane Minimum (R+M/2) or 90 RON 10% Ethanol Maximum
Recommended oil NMMA Certified FCW SAE 10W-30
Engine protection operator warning system SmartCraft Engine Guardian
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Ideal për varkat me rreze të zgjeruar dhe për ujë të kripur dhe të freskët. Shumë e mire për kompakt bass, multi lloje, për varka të sheshta dhe gjire, dhe pontone.

SPECIFIKIME – 115

HP / kW 115 / 86
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 5300-6300
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Recommended fuel Unleaded Regular 87 Octane Minimum (R+M/2) or 90 RON 10% Ethanol Maximum
Recommended oil NMMA Certified FCW SAE 10W-30
Engine protection operator warning system SmartCraft Engine Guardian
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing