SeaPro – 15 – 60 hp

Pershkrime rreth motorrit

Validuar tre herë të jetëgjatësisë të motorit të rikrijuar.Për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 60

HP / kW 60 / 45
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (CID/CC) 60.8 / 995
Full throttle RPM 4500-5500
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Një kompakt, tek dizajn kamere për tek koka e varkës dhe piston i gjatë i cili dërgon më shumë cifte rrotulluese të ulëta për fuqi guximtare, edhe kur mban një ngarkesë të madhe.Për anije peshkimi komerciale,Për varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 40

HP / kW 40 / 30
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (CID/CC) 60.8 / 995
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 18 amp / 226 watt
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Motora Mercury jet-drive janë dizajnuar specifikisht që të pilotojnë varkat në ujërat e cekëta ku helikat e bykut nuk mund të operojnë.

SPECIFIKIME – 15

HP / kW 15 / 11.1
Displacement (CID/CC) 20.3cid / 333cc
Cylinder Configuration I-2
Full throttle RPM 4,500 – 5,500
Fuel induction system Single Overhead Cam
Alternator amp / Watt 12/145 electric
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing