SeaPro – 200 – 300 hp

Pershkrim rreth motorrit

Ideal per peshkimin komercial, varkat punëtore komerciale dhe varkat e përforcimit të ligjit. Në dispozicion me pilotim leve, timon me fuqi elektro-hidraulike, dhe AMS.AMS virtualisht eliminon vibracionet që të mos transmetohet zhurmë te varka, kurse leva përdoret për të patur kontroll të plotë për t’u manovruar.

SPECIFIKIME  – 300 AMS

HP / kW 300/224
Engine type V8
MidSection Advanced MidSection (AMS)
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 4800-5600
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Lexo me shume

Pershkrim rreth motorrit

Advanced Range Optimization (ARO) dhe lak i mbyllur me kontroll gazi bashkëpunojnë që të rregullojnë përzjerjen optimale ekonomike të gazit. Për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 300 CMS

HP / kW 300/224
Engine type V8
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 4800-5600
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrim rreth motorrit

Ofron manipulim të thjeshtë rindezjeje. I sajuar për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 250

HP / kW 250/186
Engine type V8
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 4800-5600
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrim rreth motorrit

Mercury sajon strategjikisht peshë ne gjëndje të mire që të prodhojë disa nga motorat më të lehtë asaj klase – deri në 30 pound – dhe powerhead konfiguracionet i ka të optimizuar deri në masën më të vogël. Ideal për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 225

HP / kW 225/168
Engine type V8
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 4800-5600
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Pershkrim rreth motorrit

Kalibrim komercial e cila lejon motorin të arrijë cift rrotullues maksimal mire poshtë majës rpm – më shumë fuqi me më pak stress tek motori, duke e bëre motor perfekt për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME  – 200

HP / kW 200/149
Engine type V6
MidSection Conventional MidSection
Displacement (CID/CC) 209 CID
Displacement (L) 3.4L
Cylinder Configuration V-6 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 24-valves
Full throttle RPM 4600-5400
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Fuel induction system Electronic Fuel Injection (EFI) Computer Controlled with Advanced Range Optimization
Alternator amp / Watt 85-amp (1071 Watt) with Idle Charge
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing