SeaPro – 75 – 150 hp

Pershkrime rreth motorrit

SeaPro 150HP është një klient i fortë, i ndërtuar që të dergojë një tufë me çift rrotullues dhe durueshmëri më të madhe se cdo motor 150hp tjetër. Është perfektë për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 150

HP / kW 150 / 110
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 3.0
Full throttle RPM 4800-5300
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 60 amp / 756 watt (Belt-Driven)
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Durueshmëri me gradë komerciale më e fundit, performancë e lartë dhe efikase në një paketë 115HP. Për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 115

HP / kW 115 / 86
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 5000-5500
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Lexo me shume

Pershkrime rreth motorrit

Motori i ndërtuar për ty që të mbështetesh, ofron pa rrezik, performancë me mirëmbajtje të ulët në vendet me punime të rënda.Për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 90

HP / kW 90 / 67
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 5000-5500
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Lexo me shume

Pershkrim rreth motorrit

Ultra – kompakt. Ultra – Efikas. Ultra – durueshmëri. Një motor i cili punon fort tërë ditën, ditë pas dite, në kushtet më të rënda.Për anije peshkimi komerciale,varka pune komerciale dhe varka për përforcimin e ligjit.

SPECIFIKIME – 75

HP / kW 75 / 56
Engine type 8-valve single overhead cam (SOHC)
Inline 4
Displacement (L) 2.1
Full throttle RPM 5000-5500
Air induction Performance-Tuned Scroll Intake Manifold
Fuel induction system Computer Controlled Multi-Port Electronic Fuel Injection (EFI)
Alternator amp / Watt 35 amp / 441 watt with water-cooled voltage regulator
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing