Verado – 250 – 400 hp

Pershkrim rreth motorrit

Motori i ekuilibruar i gjashtë cilindrave në linjë dhe Seksioni i përparuar i mesëm (AMS) me montime rrethuese, eliminon praktikisht dridhjet në barkë. E përkryer për  peshkim ose për lundrim.

Specifikime – 400

HP / kW 400 / 298
Lloji motorrit Inline 6
Seksioni i mesit  Seksioni i mesit i përparuar (AMS)
Zhvendosje (CID/CC) 158.5 CID
Zhvendosje (L) 2.6L
Konfigurimi Cilindrit Inline 6 me kamera te dyfshta te siperme [DOHC] dhe 24-valvula
|Mbushje e plote RPM 6200-6800
Induksioni i ajrit Superngarkim me ajer te ftohte,shtytje dhe presion te kontrollit elektronik
Lexo me shume

Pershkrimi rreth motorrit

Motori gjashtë cilindër i cili është i balancuar ne linjë trashgimisht dhe seksioni i avancuar mid(AMS) me piedestal perimetrik eliminon virtualisht vibracionet në varkë. Perfekte kur do të lëvizësh pa u identifikuar nga peshqit ose kur do të bësh xhiro.

Specifikime – 350

HP / kW 350 / 257
Engine type Inline 6
Displacement (L) 2.6
Full throttle RPM 5800-6400
Air induction Supercharged with charge air cooling and electronic boost pressure control
Fuel induction system Sequential multi-port electronic fuel injection (EFI)
Alternator amp / Watt 70 amp / 882 watt (Belt-Driven)
Lexo me shume

Pershkrimi rreth motorrit

I qetë, i rafinuar me fuqi përmbi 4.6 litra V-8 powerhead dërgon shpejtësi gjallëruese dhe shpejtësi të madhe që lëvizësh në thellësi me konfidencë, me zhvendosje bujare dhe dizajn robust e cila prodhon durueshmëri të pa kompresuar dhe besueshmëri.Përjashtimi i Mercury Avancuar MidSection (AMS) dhe nën kapak manaxhim zhurme e cila është e vendosur në qetësi standarte, propulsi i qetë marinar.

Specifikime – 300

HP / kW 300 / 224
Engine type V8
MidSection Advanced MidSection (AMS)
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 5200-6000
Lexo me shume

Pershkrimi rreth motorrit

I qetë, i rafinuar me fuqi përmbi 4.6 litra V-8 powerhead dërgon shpejtësi gjallëruese dhe shpejtësi të madhe që lëvizësh në thellësi me konfidencë, me zhvendosje bujare dhe dizajn robust e cila prodhon durueshmëri të pa kompresuar dhe besueshmëri.Përjashtimi i Mercury Avancuar MidSection (AMS) dhe nën kapak manaxhim zhurme e cila është e vendosur në qetësi standarte, propulsi i qetë marinar.

Specifikime – 250

HP / kW 250 / 186
Engine type V8
MidSection Advanced MidSection (AMS)
Displacement (CID/CC) 279 CID
Displacement (L) 4.6L
Cylinder Configuration V-8 [64 degree] with Dual Overhead Cam [DOHC] and 32-valves
Full throttle RPM 5200-6000
Air induction Performance-Tuned Long-Runner Intake Manifold
Lexo me shume

Primary Color

Secondary Color

https://liburnmarina.com/wp-content/themes/yachtsailing